Dōterra olïen bestellen


Waarom dōTERRA Essentiële oliën?


dōTERRA is gespecialiseerd in essentiële oliën en maakt als enige gebruik van het keurmerk CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade®). Dit keurmerk geeft aan dat het om de meest pure oliën gaat. De destillatie van de planten gebeurt zeer voorzichtig en secuur.


Daarnaast werkt dōTERRA alleen met biologisch geteelde planten. De boeren die met dōTERRA samenwerken bepalen de oogsttijd op het moment dat de planten op hun sterkst zijn. dōTERRA staat voor kwaliteit.


De oliën worden op vijf verschillende manieren getest om ervoor te zorgen dat de oliën zowel puur als krachtig zijn. De olie is puur als die alleen de vluchtige aromatische verbindingen van de plant bevat. Krachtig zijn de oliën als ze een consistente chemische samenstelling hebben. Deze testen worden uitgevoerd in onafhankelijke laboratoria met gestandaardiseerde testen.


Om producten te bestellen of meer informatie te verkrijgen over de oliën, adviseer ik je om contact met mij op te nemen. Samen kunnen we kijken welke oliën het beste bij je passen, bij de (pijn en/of emotionele) klachten en wensen die je hebt. Ook kan je naar mijn dōTERRA webshop via de bestelknop onderaan.


LET OP

Belangrijk is dat je de juiste taal en het land waarnaar je verzonden wil hebben selecteert om de correcte prijs te zien.


1) selecteer taal (kies Dutch voor Nederlands);

2) selecteer land (kies voor Europe);

3) op volgende pagina vul het gewenste land in bij 'please select a ship to country' (kies voor Netherlands);

4) zoek nu op de gewenste olie of product.


Uiteraard kan je ook direct contact met mij opnemen om oliën te bestellen. Voel wat het beste bij je past.