Over mij


Ik stel mezelf graag even aan je voor...


Mijn naam is Ramona Bouw, samen met mijn gezin woonachtig in het gezellige, pittoreske Muiden. Ik ben een enthousiaste, gedreven, zorgzame vrouw en het liefste wat ik doe is mensen ondersteunen.


Ik heb altijd hard gewerkt, een goede carrière opgebouwd en ondertussen probeerde ik zakelijk, thuis en in de familie alle ballen tegelijk in de lucht te houden. Dat is heel lang goed gegaan, maar een aantal jaar geleden kwam mij dat duur te staan.

Ik was opgebrand, mijn batterij was leeg en ik raakte burn-out.


Dit was mijn wake-up call!


Het is een cliché, maar achteraf was dit een geschenk uit de hemel. Ik besefte mij des te meer, dat ik allang niet meer handelde vanuit mijn hart en intuïtie, maar aan het overleven was. Ik herkende mezelf niet meer en er was weinig over van die vrolijke authentieke Ramona.


Mijn motto luidt dan ook "Niets gebeurt voor niets in het leven, alles heeft een reden. Toeval bestaat niet, het heeft zo mogen zijn…".


Natuurlijk waren dit niet mijn eerste gedachten toen ik thuis kwam te zitten, maar met ondersteuning van een zeer goede rebalancer (lichaamswerker) klom ik uit mijn dal en werd ik uiteindelijk een betere versie van mezelf.

Ik was altijd al bezig met persoonlijke ontwikkeling, verschillende cursussen, workshops en heb diverse retraites gedaan. Spiritualiteit en alternatieve geneeswijze hebben mij ook altijd geïntrigeerd en geïnspireerd. Zo ben ik tijdens een soultalk avond in aanraking gekomen met essentiële oliën en daar was een nieuwe passie geboren! Mensen ondersteunen met oliën om lichaam en geest weer in balans te krijgen én pijnklachten of vervelende kwaaltjes te verhelpen. De oliën zijn er mede ter ondersteuning van een gezonde levensstijl.


Van de ene passie raak je meegezogen in de andere passie. Met de oliën geef ik  overheerlijke massages. Daarnaast ben ik inmiddels Sensi therapeut, beheers ik Reiki 1 en 2, Access Bars en Mafnifield Healing. 


Door het toepassen van de verschillende methodieken breng ik mensen weer in balans. Je bent welkom.


Liefs,

Ramona